Ambulatoriu de Oftalmologie, ORL, Pediatrie, Chirurgie pediatrică

Prezentarea la clinică
Consultaţiile se fac pe bază de programare prealabilă, sau prezentare directă. Au prioritate pacienţii cu programare.
Consultaţiile se fac atât pe baza biletului de trimitere de la medic de familie sau medic specialist (bilet alb şi roz) plus coplată cât şi contra cost (fără a necesita bilet de trimitere).
Consultaţiile includ examinare de specialitate completă. Unele manevre pot să nu intre în preţul consultaţiei (ex: extragere corp străin ocular, intranazal, cauterizare, ecografie oculară, recoltare material biologic etc).
Doar pacienţii care se prezintă cu bilet de trimitere pot beneficia de prescrierea de reţete gratuite/compensate, bilete de trimitere către alte specialităţi sau investigaţii paraclinice decontate de Casa de Asigurări.
Pacienţii cu glaucom înregistraţi la clinică nu trebuie să prezinte bilet de trimitere doar să facă programare prealabilă.
La terminarea consultaţiei se eliberează scrisoare medicală, după caz reţetă medicală, bilet de trimitere.
Analizele de laborator nu sunt decontate de CAS.
Pentru intervenţie chirurgicală
Intervenţiile chirurgicale se fac programate de către medicul dumneavoastră din cadrul clinicii.
Prezentarea la clinică se va face la ora stabilită cu medicul curant de regulă în dimineaţa intervenţiei pentru recoltare nemâncat la clinică vi se va comunica ora aproximativă a începerii intervenţiei chirurgicale(deoarece durata unei intervenţii poate diferi pot exista timpi de aşteptare între 1 şi 2 ore faţă de ora comunicată. Vă rugăm să vă prezentaţi la ora comunicată.
La sosire veţi fi preluaţi de către personalul clinicii şi conduşi la salon. Pacientul poate fi însoţit de aparţinători. Din motive de igienă şi confort al pacienţilor nu se admit decât un aparţinător la pacient adult, maxim 2 aparţinători pentru pacienţii copii.
La nivelul salonului fiecare pacient are la dispoziţie dulap pentru haine, noptieră. Toate saloanele sunt dotate cu grup sanitar propriu, TV, internet WIFI. Numărul de paturi în saloane este 2.
Acte necesare
Acte de dovedire a identităţii buletin, paşaport, certificat de naştere la copii (şi copie).
PREOPERATOR
Vi se va înmâna un consimţământ prin care declaraţi că sunteţi de acord cu efectuarea intervenţiei chirurgicale precum şi un chestionar privind antecedentele dumneavoastră medicale (intervenţii chirurgicale anterioare, boli cronice, medicaţie folosită…)
Aceste două acte vă rugăm să le citiţi şi să le completaţi cu atenţie! Orice întrebări şi nelămuriri vă rugăm să le adresaţi medicului operator şi anestezist înainte de intervenţia chirurgicală.

DATE DE CONTACT

410151, Oradea, str. Olimpiadei nr. 140259-4778270770-2353000746-120176
Suntem prezenti pe: